Voor werknemers

“Je mag wel wat meer van jezelf laten zien. Er zit zóveel meer in jou!”
Maar hoe dan?

“Ben eens wat assertiever!”
Hoe blijf ik mezelf in een omgeving die iets anders van me vraagt?

Soms loopt het op je werk niet lekker. Je hebt bijvoorbeeld snel een conflict met je leidinggevende, je vindt het moeilijk om grenzen te stellen, je kunt de werkdruk niet goed aan of ervaart veel stress omdat je flexibeler moet zijn dan je kunt opbrengen. Je voelt dat er iets voor jou moet veranderen, maar het lukt je niet alleen.
Individuele (loopbaan-)coaching is een effectieve manier om weer perspectief te ervaren.

Coaching

Het is geen geheim: wanneer je weet wie je bent en waar je talenten liggen, kun je effectief verder. Het klinkt bedrieglijk eenvoudig. Toch ligt het meestal anders.

Coaching kan jou helpen om te ontdekken wat écht bij je past en wat jou drijft. Een coaching proces is een mooie en soms ook confronterende reis. Het levert je zelfbewustzijn en zelfvertrouwen op. Daarmee kun je je eigen mogelijkheden verder ontwikkelen en heldere keuzes maken, waardoor je voldoening en energie ervaart.

Loopbaan-coaching

[ Talent-en-werk ] begeleidt je op een professionele manier om jezelf in je loopbaan te ontwikkelen. Het draait om jou en hoe jij jezelf zo kunt ontwikkelen, dat je je ambities in je werk kunt realiseren. Op een manier die echt bij je past en waarin jouw talenten helemaal tot hun recht komen.

Neem contact op voor meer informatie