Wie is

Jannine van der Naald is de vrouw achter [ Talent-en-werk ]. Als klein meisje had zij een diepe wens: lerares worden. Het liep echter anders …

Er zijn veel omstandigheden en redenen die invloed hebben op de keuzes die je op een bepaald moment kunt maken. En die je van je oorspronkelijke plan afhouden. Maar uiteindelijk toch niet helemaal … 

Zo verging het Jannine ook. Een hobbelige weg, veel ervaringen, studies, hoogtepunten, dieptepunten en toch zat de diepe wens nog steeds in haar. Als een stevige kern. Klaar om ontdekt te worden.

Jannine maakte een interne reis, een zoektocht die veel bloot legde en onder andere leidde naar de opleiding HRM en toegepaste psychologie. Dit was thuis komen, alle puzzelstukjes vielen op hun plek. Dit raakte de kern van haar diepste wens en verbond daarmee eerdere ervaringen tot een krachtig instrument. Zij koos uiteindelijk niet voor kinderen in een klas, inderdaad. Wat stevig overeind stond was haar haarscherpe gevoel en innerlijke drive voor de ontwikkeling van anderen. Om kwaliteiten en talenten op te sporen, te versterken en te leren deze effectief in te zetten. Om in te kunnen zetten in de zoektocht van anderen, want dat is een van haar talenten. “Zo kun je veerkrachtig en gelukkig groeien”, vertelt Jannine.  

In [ Talent-en-werk ] kan Jannine haar kernwaarden borgen. En daar komt niemand aan.
Met respect, vertrouwen, veerkracht, autonomie, verantwoordelijkheid en oprechte interesse om te ontdekken wie je echt bent, staat Jannine positief in de wereld. En dat merk je.